عمومی
طرز تهیه مربای توت فرنگی
مربای توت فرنگی یکی از محبوبترین انواع مربا در سراسر جهان است که به عنوان یک صبحانه خوشمزه شناخته میشود. بهترین زمان برای تهیه این مربا در فصل بهار و تابستان است، زیرا در این زمان توت فرنگی محلی در بازار موجود است. البته میتوانید از توت فرنگی گلخانهای هم استفاده کنید، اما کیفیت مربای تهیه شده با توت فرنگی محلی بهتر است، که علاوه بر عطر و طعم بهتر، رنگ خوشرنگی هم به آن میبخشد. در ادامه با وورلدایونتس همراه باشید .
مربای توت فرنگی
برای تهیه مربای توت فرنگی به مواد زیر نیاز دارید :
- ۵۰۰ گرم توت فرنگی تازه
- ۴۰۰ گرم قند
- آبلیمو
- یک عدد پوست پرتقال
طرز تهیه مربای توت فرنگی به شرح زیر است :
- توت فرنگی را بشویید و ساقه های آن را جدا کنید. سپس آن ها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید.
- قند را به توت فرنگیها اضافه کرده و مخلوط کنید.
- پوست پرتقال را از پرتقال تفکیک کرده و ریز خورد کنید به مواد دیگر اضافه کنید.
- قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید و مواد را اضافه کنید .
- بعد از آغاز جوشیدن مواد ، شعله را کمی کاهش دهید و بگذارید مواد به آرامی بجوشد تا مربایی غلیظ و خوشمزه بسازید.
- بعد از ۲۰ دقیقه، آبلیمو را به مربا اضافه کرده و بگذارید در مدت چند دقیقه دیگر بجوشد.
- سپس مربای خود را در بطریهای شیشه ای به درب محکم بسته شده در برابر هوا و گرد و غبار ذخیره کنید.
بعد از خنک شدن، میتوانید مربای خود را برای مدتی در یخچال نگهداری کنید. این مربا را میتوان به عنوان تزئینی برای کیک ها و دسرهای مختلف هم استفاده کرد.
نوش جان !!